Меню
Меню

За нас

Ние от екипа на Salemax.bg вярваме, че предоставяме не само най-добрите продукти, но и най-добрата поддръжка и обслужване. Горди сме да ви предложим големи отстъпки и ексклузивни оферти, за да се насладите на пазаруването. Всяка седмица подготвяме за вас селекция от продукти и колекции, които да ви улеснят в избора и да ви спестят време в пазаруване.

Нашата мисия

Нашата визия е проста: да се превърнем във водещ онлайн магазин за търговия с продукти в над 8 различни категории като:

  • Авто – Мото аксесоари;
  • Велосипеди, аксесоари и части;
  • Инструменти
  • Електроника
  • Дом и градина
  • Спорт и хоби
  • За бебето и детето
  • Здраве и красота

Основна цел е да осигурим несравним избор на най-добрите продукти, неповторимо пазаруване, бърза доставка и изключително обслужване на клиентите, което надхвърля очакванията.

За нас клиентът винаги е на първо място. Пълният ни ангажимент към клиентите ни дава възможност да работим в тясно сътрудничество с всеки клиент. Когато купувате от нас продажбата не е пълна, когато изпратим вашата поръчка. Тя е пълна, когато сте напълно доволни.

Нашата стойност и култура

Salemax.bg разполага с професионален екип за обслужване и поддръжка. Благодарение на работата в екип, креативност и надеждност, успяваме да предложим много добро потребителско изживяване. Освен това, ние сме нетърпеливи да споделим нови идеи с нашите служители, които да ръководим като модел за подражание.

Нашата цел

Ние се стремим да се развиваме като добре позната световна платформа за електронна търговия. Стремим се да бъдем иновативни. Ние се стремим да гарантираме на нашите потребители и клиенти най-доброто изживяване на продуктите на най-икономичните цени. Моля, чувствайте се свободни да се насладите на вашето пътуване с Пазаруване с нас точно сега!

Изключително обслужване на клиентите

Ние сме посветени на предоставянето на нашите клиенти на продукти с най-високо качество, заедно с най-доброто потребителско изживяване. Ние приемаме вашето удовлетворение сериозно. Ние предлагаме професионално, специално обслужване за клиента, независимо от размера на поръчката. Нашият център за поддръжка отговаря бързо на вашите запитвания.

 

 

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки